• صفحه خانگی
  • اخبار بازی
  • نقد و بررسی بازی ها
  • مقالات بازی
    • بیوگرافی
    • تاریخچه بازی‌ ها
    • داستان بازی
    • نیم نگاه
    • معرفی کتاب
  • راهنمای بازی
  • ویدیو
    • بازی برتر
    • بررسی فنی
    • تریلر بازی ها
    • روزی روزگاری
    • گیم فکت
    • نقد ویدیویی
  • درباره ما
  • همکاری با ما
  • ورود
  • ثبت نام
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
رسانه خبری تحلیلی گیم پالت
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
رسانه خبری تحلیلی گیم پالت
صفحه اصلی بازی ها

آیا بازی Bully می‌تواند به روزهای اوج خود باز گردد؟

امیر علی گودرزی توسط امیر علی گودرزی
ژوئن 19, 2021
در بازی ها, مقالات بازی
0 0
0
بازی Bully 2

تاکنون شایعات زیادی درمورد ساخت یک دنباله برای بازی Bully شکل گرفته است، اما هنوز هیچ اطلاعاتی از ساخت بازی Bully 2 از طرف Rockstar منتشر نشده است. در این مقاله قصد داریم نگاهی به این بازی داشته باشیم و بررسی کنیم که آیا Bully می‌تواند به روزهای اوج خود بازگردد. با گیم پالت همراه باشید.

بررسی احتمالات بازی Bully 2

بازی Bully در سال 2006 عرضه شد و می‌توان آن را به نوعی یکی از نسخه‌های GTA به شمار آورد. با این تفاوت که  ایندفعه بازی در دبیرستان جریان دارد. شما در نقش پروتاگونیست بازی یعنی جیمی هاپکینز (Jimmy Hopkins) قرار دارید. او در دبیرستان یک دردسرساز به تمام عیار است و داستان بازی دقیقاَ از جایی شروع می‌شود که مادرش او را به آکادمی بولورث (Bullworth Academy) می‌فرستد؛ جایی که تمام اتفاقات بازی در آن رخ می‌دهد. اینجا جایی است که شما باید با اکیپ‌های دیگر رفیق شوید، در کلاس‌های مختلف مهارت‌های جدید یاد بگیرید و مدرسه را از شر گردن کلفت بازی در امان نگه دارید.

بازی در زمان عرضه نقدهای مثبتی از طرفداران و منتقدین دریافت کرد و پس از مدتی یک نسخه‌ی ریمستر شده از آن برای Xbox 360 عرضه شد. بازی هنگام عرضه در ایالت فلوریدا با مشکلاتی مواجه بود و در ابتدا ممنوع اعلام شد اما پس از مدتی اجازه انتشار پیدا کرد. همچنین انتشار این بازی در سال 2008 در برزیل ممنوع اعلام شد و در سال 2016 به صورت رسمی در برزیل منتشر شد.

بازی Bully

چرا دنباله‌ای برای بازی Bully منتشر نمی‌شود؟

طرفداران، این بازی را بخاطر تحولی که در ژانر جهان‌باز ایجاد کرد دوست داشتند و مشتاقانه منتظر یک دنباله برای بازی بودند. اما متاسفانه با وجود محبوبیت بالای این عنوان، دنباله‌ی آن هیچوقت ساخته نشد. نسخه‌ی ریمستر این بازی با عنوان Bully: Scholarship Edition برای Xbox 360 و Nintendo Wii منتشر شد، در این نسخه کلاس‌های بیشتری وجود داشت که می‌توانستید در آن‌ها شرکت کنید. هشت مأموریت جدید، لباس‌های جدید، یک مینی گیم دونفره به همراه گرافیک ارتقا یافته دیگر ویژگی‌های این نسخه هستند. البته نسخه پی سی این بازی به دلیل فریم ریت نامطلوب، کنترل‌های ضعیف و کرش‌های متعدد نقدهای ضعیفی دریافت کرد. این عنوان یکی از برترین بازی‌هایی است که ارزش ریمیک شدن را دارد.

پس از آن شعبه‌ی ونکوور شرکت راکستار Rockstar Vancouver با همکاری استودیوهای دیگر راکستار اقدام به ساخت Max Payne 3 کرد که در سال 2012 عرضه شد. بعد از آن، شرکت Rockstar Vancouver با شرکت Rockstar Toronto ادغام شدند و با نام جدید Rockstar Games Toronto کار خود را ادامه دادند. این استودیوی کانادایی در تولید بازی GTA V همکاری زیادی داشت و آن را برای رایانه‌های شخصی پورت کرد. در گذشته این شرکت بازی‌های زیادی را پورت کرده‌ است که از میان این بازی‌ها می‌توان به GTA IV ،Manhunt 2 و Max Payne اشاره کرد.

این شرکت همچنین در ساخت Red Dead Redemption 2 نیز مشارکت داشت. به نظر می‌رسد که این استودیو حسابی سرش شلوغ است و وقتی برای ساخت دنباله برای آی‌پی Bully را ندارد. اگر این موضوع حقیقت داشته باشد، واقعاَ شرم‌آور است که یکی از بهترین بازی‌های تاریخ درحال فراموش شدن است. Rockstar به مناسبت سالگرد ده سالگی بازی Bully، یک نسخه Android و IOS از این بازی منتشر کرد. البته این بهترین هدیه برای طرفداران نبود ولی می‌توان به آینده‌ی بازی امیدوار بود.

بازی Bully 2

آیا احتمال عرضه بازی Bully 2 در آینده وجود دارد؟

با اینکه بیش از یک دهه از انتشار نسخه ریمستر بازی می‌گذرد، به نظر نمی‌رسد که راکستار به کلی بازی را فراموش کرده باشد. البته هنوز احتمال ساخت یک دنباله برای بازی بسیار ضعیف است. این‌طور به نظر می‌رسد که راکستار برروی عناوین AAA جدیدی برای کنسول‌ها کار می‌کند. احتمالا این عناوین جدید به صورت انحصاری برای کنسول‌های پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس و اس عرضه شوند.

طی سال‌های قبل شایعات زیادی درمورد عرضه‌ی دنباله بازی Bully منتشر شده بود. در بدترین حالت باید تا سال 2026 (1405) یعنی سالگرد بیست سالگی بازی منتظر بمانیم و امیدوار باشیم تا راکستار فکری به حال این بازی کند.

بازی قلدر مدرسه

چه انتظاری از دنباله بازی داریم؟

حدود 15 سال از عرضه بازی به صورت رسمی می‌گذرد و از آن موقع تا به حال، راکستار تغییرات زیادی در ساخت بازی‌های جهان باز ایجاد کرده است. نقشه‌ی بازی Bully بسیار کوچک بود ولی در همین نقشه کوچک فعالیت‌های زیادی برای انجام دادن وجود داشت. بازی‌های Red Dead Redemption 2 و GTA 2 دارای نقشه‌های بسیار بزرگی بودند و اگر این نقشه‌ها وارد Bully 2 شوند محتوای بازی به شدت افزایش می‌یابد. احتمالاَ Bully 2 شامل کلاس‌هایی با مینی گیم‌های متفاوت خواهد بود. این احتمال وجود دارد که کارکتر شما دربازی دارای قابلیت‌هایی باشد و به مانند سیستم ارتقای GTA 5، شما بتوانید این قابلیت‌ها را ارتقا دهید.

با اینکه احتمال عرضه دنباله Bully کم و بیش وجود دارد، اما در طول این سال ها با نوع بازی‌های جهان باز راکستار آشنا شده‌ایم و می‌دانیم که با ورود این ویژگی‌ها به Bully 2 بازی قطعاَ این بازی به تجربه‌ای فوق العاده بدل خواهد شد.

برچسب ها: Rockstar GamesBully
پست قبلی

نقد و بررسی بازی Mass Effect: Legendary Edition؛ بازگشت قدرتمند شپرد

پست‌ بعدی

صحبت های George Martin درمورد بازی Elden Ring منتشر شد

پست‌ بعدی
صحبت های George Martin درمورد بازی Elden Ring منتشر شد

صحبت های George Martin درمورد بازی Elden Ring منتشر شد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره ما
  • همکاری با ما
  • مقالات بازی
  • معرفی کتاب
  • بازی های موبایل

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟ ثبت نام

ایجاد حساب جدید!

برای ثبت نام فرم های زیر را پر کنید

همه فیلدها الزامی است. ورود به سیستم

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • اخبار بازی
    • راهنمای تروفی و اچیومنت
    • نمرات بازی ها
  • نقد و بررسی بازی ها
  • مقالات بازی
    • راهنمای بازی
    • پیش نمایش
    • بازی های موبایل
    • بیوگرافی
    • تاریخچه بازی‌ ها
    • داستان بازی
    • سیستم پیشنهادی
    • معرفی کتاب
    • نیم نگاه
  • ویدیو
    • بازی برتر
    • بررسی فنی
    • تریلر بازی ها
    • روزی روزگاری
    • گیم فکت
    • نقد ویدیویی